ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αλήθεια ή Λήθη εσύ αποφασίζεις

 


 Αλήθεια ή Λήθη εσύ αποφασίζεις

Συχνά οι άνθρωποι περιέρχονται σε καταστάσεις λήθης για πολλούς λόγους οι οποίοι βέβαια δεν είναι ίδιοι για όλους και δεν είναι απαραίτητο αυτοί οι λόγοι να συντρέχουν όλοι μαζί. Σε φορτισμένες η συγκινησιακές περιόδους της ζωής μας ενδέχεται να προσπαθούμε να περάσουμε έξω από την καθημερινότητα αλώβητοι είτε διότι υπάρχει ανάγκη να συνεχίσουμε είτε διότι εγωιστικά αποβάλλουμε κάποιες συνέπειες .

Ακουσίως πάλι πολλά από αυτά που ζούμε λόγω συχνής επανάληψης γίνονται συνήθεια ώστε μη γνωρίζοντας αρχή και μη αναμένοντας τέλος περνούν ασυναίσθητα στην λήθη.

Το ερέθισμα γι' αυτό το κείμενο όμως είναι η εκούσια λήθη και δη όσον αφορά την πολιτική με όλες τις πιθανές συνέπειες. Ξεχωρίζουμε εύκολα μια ομάδα πολιτών ίσως και την μεγαλύτερη μάζα οι οποίοι εκουσίως και με αναβολή σε αναβολή καθορίζουν την πολιτική σκηνή με όσα αυτή θα επιφέρει μελλοντικά στην ζωή τους.

Κομματικά κλισέ αποστεωμένες πολιτικές προκαταλήψεις οικογενειακός και εργασιακός περίγυρος άγνοια ανευθυνότητα σκοταδισμός θρησκευτικός προσηλυτισμός είναι κάποιοι από τους λόγους που το πολιτικό κατεστημένο διατηρείται ανέπαφο και ανεξέλεγκτο.

Άκρατη ευήκοοί υποσχεσιολογία συμπαιγνία και κοινοπραξίες κομμάτων μαζί με προαποφασισμένη εναλλαγή στην εξουσία θυελλώδεις αντιπαραθέσεις στην βουλή μεταδιδόμενες μέσω TV στήνουν και ενισχύουν την πολιτική λήθη προκαλώντας το χειροκρότημα από τους οπαδούς οι οποίοι ξέχασαν με μιας τα όσα καταμαρτυρούσαν για τους πολιτικούς αναβάλλοντας για ακόμα μια φορά την περαιτέρω λήψη μιας σωστής πολιτικής απόφασης και τοποθέτησής για την κομματική απεξάρτηση.

Εδώ λοιπόν αγαπητοί μου έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να εξυγιάνει το πολιτικό τοπίο του τόπου η Ελλήνων Συνέλευσις. Ο φορέας της Ένωσης των Ελλήνων πολιτών με στοχευμένο ευρύ πεδίο καινοτόμων και λειτουργικών δράσεων και επεμβάσεων. Με αποδεδειγμένα πρωτοποριακές και πραγματοποιήσουμε προγραμματικές δηλώσεις και πλήρως εξασφαλισμένη την απαραίτητη χρηματοδότηση.

Με το βλέμμα στον άνθρωπο για την απόδοση του δικαίου και την ελεύθερη ακομμάτιστη συμμετοχή όλων στην δημιουργία της Ελλήνων Πολιτείας.

Καιρός πλέον να σταματήσουμε τις αναβολές να ξεφύγουμε από τις δαγκάνες της λήθης και ενεργά εκουσίως να προχωρήσουμε μετά γνώσης στην λεωφόρο του Φωτός με νόμους αρχές και αξίες.

Χρήστος Κράγιας

https://esykpddm.blogspot.com/2022/10/blog-post_37.html


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια